De bruiloft van Bob & Shanti. Ik voelde me direct thuis, alsof ik tussen mijn eigen vrienden stond. Zelfde (hoeveelheid) humor, zelfde enthousiasme, zelfde dankbaarheid en bijzondere liefde voor en met elkaar. En dan had Shanti ook nog eens 1 van mijn top 3 favoriete jurken aan, ‘Vintage lace’, prachtig! Hun prachtige first look met ouders familie en vrienden erbij, het bijzondere bezoek aan het kerkhof, de mooie locatie ( Tussen Stal en Schuur, Alphen), de zeer originele ceremonie door de broer van Bob, de heerlijke catering (Bij Wijze van Spijzen/ Evert, echt de meest prachtige gerechten!), en dan een partij een knalfeest erachteraan, amai, een beetje carnaval in mei, alles klopte, zelfs het weer (danku). En Shanti; welkom bij de club van ‘ikzouweliederjaarwillentrouwenvrouwen’!!

Share post:

  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *