Zo relaxed als dit begon, was ook de hele bruiloft! De uitnodiging had een print van een kasteel met een prins en prinses.. En O.M.G. wat zagen ze er fantastisch uit, de schoenen van Odette wilde ik direct afpakken, en dan hebben we het nog niet over haar jurk. Die wil ik ook. Gewoon om te hebben. Omdat tie echt zo belachelijk mooi is. De prins (a.k.a. Rogier) was ook behoorlijk om mee te nemen hoor, en dan Mick. Daar was ik al verliefd op voor de bruiloft! (eigenlijk al 2 jaar geleden toen ik heb voor het eerst mocht fotograferen). Met zo een heerlijk eigenwijs hoedje, wat vond hij het spannend allemaal.. Alle voorbereidingen vonden plaats op hun eigen fijne plek, een prachtige omgeving, met hun eigen paarden, waarna de zonnige ceremonie lekker dichtbij plaats vond op Landgoed Ulvenhart, gevolgd door taart, bubbels, en een gezellige borrel en bbq. Met live muziek van Maurice van Hoek, gevolgd door Bas van Rijckevorsel, beiden verrasten mij in hun optreden. Ik heb er stiekem echt van meegenoten (aanraders!). Zo een bruiloft waarop je eigenlijk niet wilt gaan, maar je spullen neer wilt leggen, en lekker wilt mee doen in de gezelligheid. Maar ik werd thuis opgewacht met een fles champagne… want ik was jarig die dag,. ha! p.s. er is minimaal 3x gezongen voor mij die dag door alle gasten en ik kreeg zelfs kadootjes.. stond ik op een feestje in een feestje. Fantastisch!

Share post:

  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *