De bruiloft van Victor en Lonneke, afgelopen oktober, om het allemaal te begrijpen.. je had er bij moeten zijn!

Want als je ouders een eigen bloemenzaak hebben, dan sta je dus ineens in een zee van bloemen te trouwen. En als je aanstaande man werkt in de uitvaartbranche, dan laat je de ringen als verrassing binnenschouderen he Lonneke. Hilarisch! Je had erbij moeten zijn!!

Zeker ook om te zien hoe tof het is om op een golfbaan te trouwen, hoe de engelse taxi eruit zag die het nog niet deed op de ochtend van de bruiloft, om het ‘roze’ pak van Tommie te zien met eigen ogen, de ceremoniemeester met naast ‘de controle over de dag’ ook de mooiste wimpers (ik ben zoo dol op mooie wimpers), de shoot op de golfbaan.. hole 13 of 27 ik weet het allemaal niet meer. Maar ik weet wet dan racen met golfkarretjes leuk is! Golfballen, maar ook weer ‘die ballen van de hockey’ (wel mooi in smoking ’s avonds, chapeau mannen!), iets met een flamingo en een duikfles vol geld als kado, en een bruid met een mooie swing. Een kleermaker over uit t verre oosten die horizontaal afgevoerd werd hoorde ik later (iets met een jetlag en bier), een nichtje uit Afrika, vrienden uit Engeland, een verrassende wissel-van-strop-naar-strik van alle daggasten, een fantastische cateraar waar ik zelf vroeger nachten lang mee op stap ben geweest (Nielske!), en het boeket wat potver precies voor de verkeerde landde..?! (de cosmos wil je iets zeggen Jaap, supergenant dat ze het niet mocht oppakken). VEUL champagne, prachtig weer en zulke zulke mooie lieve mensen. En o ja, er werd ook nog getrouwd, je zou het bijna vergeten… die waren toch zo relaxed en genoten zichtbaar VOLOP! Want zo een dag was, per-fect. Je had erbij moeten zijn!

O haha, vergeet ik helemaal de sprinklers die ‘s avonds op de baan aangingen, net toen het bruidspaar onder een haag van sterretjes de hele baan over kwam aanlopen….

 

Share post:

  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *