Het begon al met de Engelse bus die de hele dag rondreed. Met daarin een groot gedeelte engelse familie (en die Engelse families… die kun je niet niet leuk vinden, toch?! Altijd gezelligheid, merkte ik al aan het eerste gesprek met een familielid over het iets te gezellige diner van de vorige avond).
In die bus maakte ik nog vroeg op de dag, van the handsome little dudes meteen mijn lievelingsfoto van de dag bleek later.. (je zult weten welke als je de beelden bekijkt)
Bijna 100 flessen champagne, ‘Meneer van Eijck’ als supertoffe locatie, live-muziek de hele dag, de bruiloft volledig & vooral fantastisch gestyled door Kim van Wit en Weddings, en dan die enorme berg hele leuke mensen. En niet te vergeten, de five ‘bridesmaids’ in gorgeous blue. Dit alles maakte het zo een eye-candy-bruiloft! Als een stroom van wauw, tof, te gek, oooh en dat, en die, aaahhh, en wat gebeurt daar nu, en dat ging maar door… in het prachtige Raadhuis in Udenhout waar de ceremonie plaats vond, waar ik ook weer even behoorlijk moest slikken van de mooie woorden (Aan alle bruidsparen die nog gaan trouwen: Spreek alsjeblieft wanneer je kunt je eigen trouwgeloften naar elkaar uit.. dat is zo bijzonder!). De borrel was al een groot feest, de bruid zong mee met de band, foto’s werden ge-bombed door leuke jongens, de Oesterman had het druk en de champagne-voorraad slonk vriendelijk. En het hield niet op met moois… want aan het begin van het diner werd iedereen, ja iedereen, in de speech van het bruidspaar persoonlijk benoemd, geroemd en bedankt. En bedolven, onder mooie woorden over vroeger en nu, en over de toekomst. Voor mij eindigde het met de te grappige opening van het feest. Ik hoor zo vaak dat mensen eigenlijk helemaal niet willen openings-dansen, en ik snap t! Doe net als N&N, ZING! Zing uit volle borst, welk lied je ook wilt. Maar ‘laten we proosten’ van Guus, is wel een hele fijne hoor! Het was zo een bruiloft waar je wilt blijven…, in die fijne flow blijven & stiekum meedoen. Met Guus, en Marco, en Koen. Want meezingen, met een biertje (of glas champgane) in je hand is LEUK!
Lieve N&N, als deze bruiloft ademde wie jullie zijn, dan moet jullie leven enorm leuk zijn al al die jaren. En zijn hobbels er om aan de andere kant weer verder te gaan waar jullie yellow-brick-road jullie leidt in het leven. En dat samen met jullie fijne mannetjes. Ik wens jullie nog veel meer geluk & liefde in het leven, met een hoog ‘Altijdhebikjelief-gehalte’. Dank voor de prachtige opdracht (en de toffe vermelding vorige week in Elsevier weekblad!)

Share post:

  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *