Ik


Ik glimlach continue tegen mijn scherm als ik werk aan jullie foto’s…
Ik word een klein beetje verliefd op iedereen voor de camera…
Ik vertaal graag liefdesverhalen in beeld…
Ik ben een huismus, die toch ook graag de bloemetjes buiten zet..
Ik ‘lees’ en ‘zie’ graag..
Ik ben nieuwsgierig en verwonder me over echt vanalles…
Ik fotografeer graag emotie; prille liefde, geboorte, een huwelijk, de ziel & kern van een bedrijf , maar ook het afscheid van een dierbare.

OOK PATRICIA

Ik eet dus heel erg graag appeltaart of Dulce de leche cheescake, uiteraard vergezeld van een grote cappuccino… Mijn trouwjurk was vintage chique. Ik kom heeel erg graag in Barcelona en New York. En aan het strand van Curacao (al ben ik daar maar 1x geweest hahaha). Rose en Champagne zijn mijn favoriete drankjes, of nog beter Rose Champagne. Stiekum ben ik verliefd op Johny de Mol… Ik ben dol op jurkjes, laarsjes en hoge hakken (al kan ik er eigenlijk niet echt lang op lopen) en mijn favoriete luchtjes zijn allemaal van YSL, roze pioenrozen vind ik prachtig, net als veldboeketten (is lang geleden he schat..??). Ik kan liters jasmijnthee drinken. Dragon is mijn lievelingskruid. Ik heb een drakenzoon van 7, de allerleukste man en 2 jonge katten met de namen Disco en Jopie. Lachen doe ik heel hard om Kakhiel, Toren C en Ronald Goedemond. Ik word erg gelukkig van een dagje sauna en een goede massage.
Mijn muzieksmaak is erg breed maar ik luister toch erg graag naar Novastar, Jack Johnson, Bebel Gilberto, maar Frank Boeijen in n wat melancholische bui (en hardlopen doe ik op dramatische hakkuh-muziek aij).
Ik ben enorm verliefd op bruiloften, babys en eigenlijk gewoon mensen en hun unieke verhalen, en natuurlijk kan ik niet zonder fotografie!! Het verstillen van momentjes is zoo fijn..
Ik ben dol op quotes, mijn lievelings: ‘HET BIJZONDERE SCHUILT IN HET GEWONE’…

VRIENDEN OMSCHRIJVEN PATRICIA ALS:

Sociaal, goedlachs, gezin, topsportersmentaliteit zonder ego, oprecht geïnteresseerd in anderen, levensgenieter, bourgondiër , mensenmens, vino vino, zonnetje, ‘(I did it) my way’, regelaar, fris, vernieuwend, fijn mens wat met haar optimisme en energie altijd gezelligheid brengt, hakken, energiek, snapt hoe ze mensen kan helpen, perfectionistisch en enthousiast, initiator en gevoelig, bijzonder omdat ze echt is, meeslepend, gek, humor, giet over alles haar 'patricia-sausje' (waarmee ze anderen inspireert), lief, puur, gepassioneerd, gedreven, talentvol, 1000-poot, charisma, live the life you love!