Werkwijze

Naturel * fris * levendig * authentiek * vrolijk * open * eerlijk * transparant

Spreekt dit je aan? Dit zijn mijn kernwaarden… Graag vertel ik je wat over mijn werkwijze. Dit is dus het stukje tekst waarvan het fijn is als dit aansluit bij wat jij/jullie willen. Bij de beelden die al hebt hebt bekeken hier op de website, of wat je misschien zo gaat doen.

Mijn stijl heeft een beetje de sticker ‘Lifestyle’  of ‘moment-fotografie’ zoals dat nu allemaal zo mooi heet. Ik fotografeer graag in het moment, maar zoek graag het juiste plekje, of vraag je iets waardoor je je echte zelf bent in dat moment. Ik kom graag bij je thuis, of op de plekken waar jij/ jullie je ontspannen voelen, of helemaal in het plaatje zien rondlopen. Of dat nu een prachtig bos is, een stoere industriële plek of bij jouw favoriete koffietentje in de stad.

Het liefst laat ik mijn flitser in mijn tas, ik zoek graag naar mooi natuurlijk licht, en dan vinden we eigenlijk altijd wel ergens ..  Het is fijn als we een klik hebben al per email, in een telefoontje of berichtje, en ik even de tijd heb tijdens jullie shoot om rustig kennis te maken met bv. de kindjes, of jij en je zwangere buik.

Op je trouwdag val ik niet op tussen de gasten (omdat ik niets liever wil dan een nieuw simpel jurkje kopen wat  ik kan dragen op jullie bruiloft) en wil ik dat je je geen zorgen maakt over of het wel goed komt tijdens je ‘officiële- stukje-poseren-wat-je-toch-graag-wilde’, maar je durft te vertrouwen op mij, en je afvraagt hoeveel slechte trucs ik bij me heb om je te laten lachen…

Als je een fotoshoot met je gezin hebt, nemen we de tijd, en bepalen de kinderen de’ time-outs’. Ik maak (leuke) afspraken met ze en bedenk opdrachtjes  die ze tof zullen vinden en zeker na zullen komen…

Jullie hoeven je niet over-the-top op te dirken voor een fotoshoot, maar met de tips die ik je vooraf stuur en met je bespreek kun je toch net even het verschil maken met ‘normaal’ (jezelf 2.0 is altijd fijn toch?). Duurt de shoot wat langer (door jullie of mij haha) of heb ik meer beelden dan afgesproken die ik zelf echt mooi vind, dat is dat een kadootje voor ons allebei.

Nieuwsgierigerder geworden?

Neus rond door de beelden, over me-myself-and-I kun je meer lezen op de bladzijde ‘Over Patricia’ , of stuur me meteen een berichtje! Ik stuur je graag vrijblijvend informatie die aansluit bij op jouw wensen.

Liefs, Patricia