Warning: The magic method Outdoor_Addons::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/f/a/patriciafotografeert.nl/httpd.www/wp-content/plugins/outdoor-add-ons/includes/class-addons.php on line 65 Werkwijze - Patricia Fotografeert

Werkwijze

energiek * fun * authentiek * open  * transparant *levendig

Spreekt dit je aan? Dit zijn wl zo’n beetje mijn kernwaarden… Graag vertel ik je wat over mijn werkwijze. Dit is dus het stukje tekst waarvan het fijn is als dit aansluit bij wat jij/jullie willen. Bij de beelden die al hebt hebt bekeken hier op de website, of wat je misschien zo gaat doen.

Mijn stijl heeft een beetje de sticker ‘lifestyle’  of ‘moment-fotografie’ zoals dat zo mooi heet. Ik fotografeer graag in het moment, maar zoek graag het juiste plekje en licht, of klets met je waardoor je je echte zelf bent in dat moment. regisseren i.p.v. poseren…Ik kom graag bij je thuis, of op de plekken waar jij/ jullie je ontspannen voelen, of helemaal in het plaatje zien rondlopen. Of dat nu een prachtig bos is, een stoere industriële plek of bij jouw favoriete koffietentje in de stad.

Het liefst laat ik mijn flitser in mijn tas, ik zoek graag naar mooi natuurlijk licht, en dan vinden we eigenlijk altijd wel ergens ..  Het is fijn als we een klik hebben al per e-mail, in een telefoontje of berichtje, en ik even de tijd heb tijdens jullie shoot om rustig kennis te maken met bv. de kindjes, of jij en je zwangere buik.

Op je trouwdag val ik niet op tussen de gasten (omdat ik niets liever wil dan een nieuw jurkje kopen wat  ik kan dragen op jullie bruiloft) en wil ik dat je je geen zorgen maakt over of het wel goed komt tijdens je ‘officiële- stukje-poseren-wat-je-toch-graag-wilde’, maar dat je durft te vertrouwen op mij, en je je afvraagt hoeveel slechte trucs ik bij me heb om je te laten lachen…Ik ‘kijk en zie en zoek’  de hele dag naar die mooie fijne beelden; natuurlijk de belangrijkste momenten, maar ook een onverwachte omhelzing, een gelukstraan, groot plezier! Ook volg ik de bruiloft door de ogen van de kindjes als die er bij zijn. Zo grappig en leuk wat er in ‘die luchtlaag’ allemaal gebeurt.. Het is enorm bijzonder om al die liefde van jullie, je vrienden en familie, van zo dichtbij te mogen meemaken..

Als je een fotoshoot met je gezin hebt, nemen we de tijd, en bepalen de kinderen de’ time-outs’. Ik maak (leuke) afspraken met ze en bedenk opdrachtjes  die ze tof zullen vinden en zeker na zullen komen…Ik vind het natuurlijk belangrijk dat jullie heel blij zijn met het eindresultaat, maar minstens zo belangrijk dat jullie ook met plezier terugkijken op de shoot. Het plezier en de liefde voelbaar in de beelden.

Jullie hoeven je niet over-the-top op te dirken voor een fotoshoot, maar met de tips die ik je vooraf stuur en met je bespreek kun je toch net even het verschil maken met ‘normaal’ (jezelf 2.0 is altijd fijn toch?). Duurt de shoot wat langer (door jullie of mij haha) of heb ik meer beelden dan afgesproken die ik zelf echt mooi vind, dat is dan een kadootje voor ons allebei.

Nieuwsgierigerderder geworden?

Neus rond door de beelden, over me-myself-and-I kun je meer lezen op de bladzijde ‘Over Patricia’ , of stuur me meteen een berichtje! Ik stuur je graag vrijblijvend informatie die aansluit bij op jouw wensen.

Liefs, Patricia

p.s. Toen ik mijn volgers op Instagram laatst vroeg om of ze mijn kernwaarden herkenden kwam daar gelukkig een grote JA op, maar ze vulden het ook nog aan met de volgende woorden: emotie, intiem, vrolijk, ontspannen, persoonlijk, puur, liefdevol, ongedwongen, relaxed.
En nu is t klaar met de veren.. op naar de volgende bladzijde?