Bruiloft

Jullie hele dag in beeld vastgelegd! Ongedwongen, spontaan, vol van gezelligheid, intimiteit en waardevolle details, en zichtbaar in alle prachtige emoties. Gepassioneerd vertel ik vol energie jullie verhaal in beelden, zoals het is. Ingezoomd en uitgezoomd, het geheel en  de details van al die prachtige eigen dingetjes die jullie geregeld hebben . Mail me, en vraag gerust vrijblijvend naar alle informatie en je ontvangt een uitgebreide mail over de inhoud & werkwijze (Ik werk niet met brochures, allerlei pakketjes, standaard albums, hou ik niet van..  Geen tierlantijnen & poerspas, gewoon lekker toegankelijk en overzichtelijk) Laten we daarna kennismaken, misschien zijn we een supermatch!

Prijs 2025: €1850 

Informatie over prachtige handgemaakte & duurzame albums vind je verderop op deze site.

Baby

Sfeervolle reportage in die bijzondere eerste weken/maanden van het leven van jullie wondertje! In jullie eigen omgeving nemen we de tijd, en houden rekening met voeden & slaapjes. Zonder krampachtig te poseren en in een ontspannen sfeer leggen we alles vast wat de komst van jullie wonder zo bijzonder maakt. Natuurlijk de kleine details, maar ook knuffelen, een slaapje, een badje en al die mooie lieve fijne momentjes van en met jullie mini in zeker 50 beelden vastgelegd. Jullie krijgen er een luxe mini-album bij! Ik vertel graag meer over deze shoot, stuur je me een berichtje?

Prijs: €325

Bedrijf  (Portret + Beeldbank)

Een brandingshoot waarbij we samen een ruime ‘beeldbank’ bouwen met voldoende foto’s om  je totale website en social media mee te vullen en te personaliseren, met foto’s van jou, je product/ dienst/ ambacht. We vertalen samen jouw merkidentiteit naar beeld. We bereiden dit goed voor, zodat we het maximale uit deze shoot kunnen halen. Ik brainstorm graag met je mee! Mijn uitgebreide informatiemail geeft een compleet antwoord op alle vragen die je vast zult hebben.
(Wat ook kan is een bedrijfsreportage, evenement of andere bijeenkomst: iedere zakelijke opdracht is maatwerk.)

Prijs: Bel me of mail me voor een maatwerk voorstel of offerte

Boudoir

Jezelf 2.0! In relaxte sfeer leg ik jou vast zoals je bent, maar in je allermooiste vrouwelijk krachtige zelf. Dit kan met alles erop en eraan (visagie en haar) als je dat wilt, maar het mag ook gewoon lekker naturel. We fotograferen op een mooie plek, die vertrouwd zal aanvoelen en goed bij jouw wensen past. Je zult versteld staan….

Prijs: € 325 (excl. locatiekosten)

Portret kind

‘Tijdloze museum-achtige portretten’ noemen de meeste mensen ze als ze ze ontvangen hebben. Grote afdrukken zie ik voorbij komen in toegestuurde foto’s, aan eigen muur en/of van opa & oma. Zo tof! Een heel ander soort shoot dan buiten natuurlijk. Deze beelden worden gemaakt met prachtig daglicht, wat de mooie kindergezichten prachtig,  heel echt en scherp laat zien. Rustige koppies, of breed uit lachend. Wat jullie mooi vinden! Bekijk het portfolio met de diverse voorbeelden, dan zie je wat ik bedoel….

Prijs: € 175

Zwanger

Jij/ jullie en je mooie buik! Prachtig vastgelegd voor nu, en later, in minimaal 40 bewerkte beelden. Een vooral ongedwongen & spontane reportage van 1 uur, vooral gewoon zoals je bent, lekker thuis, of op een mooie locatie buiten. Ik stuur je graag wat meer informatie over de werkwijze en voorzie je vooraf van handige tips. Kijk ook eens bij de beelden op de pagina, kun je spieken hoe het eruit kan zien! Ook ontvangen je een mooi kwalitatief mini-album als blijvende herinnering. Wil je de shoot graag met je partner en evt broertjes/zusjes, dan kan hoor, maar kijk dan even bij ‘gezinsshoot’, is er gewoon een buik bij!

Prijs: €295

Gezin

Levendige en spontane reportage! Jouw gezin (2-5 pers.) vastleggen zoals jullie zijn is mijn doel, in de meest pure & vrolijke vorm graag. We plannen een gezellige shoot buiten van 1.5uur, in de natuur of juist ergens heel stads en/of industrieel. We lachen en spelen de tijd door met de kinderen, die 1.5uur fotograferen op locatie vliegt voorbij! En dat is precies waarom deze shoots zo waardevol zijn. Dat cliché he, van die tijd die zo snel gaat…. Jullie ontvangen digitaal minimaal 50 vrolijke en ontspannen bewerkte beelden digitaal. In kleur en zwart-wit verstil ik jullie fijne momentjes samen. (Ook alleen jullie verliefdheid met zijn tweetjes vastleggen is een optie). Vraag vrijblijvend naar de inhoud & werkwijze.

Prijs : €325

p.s. Ja, ik doe sinds een jaar ook weer FAMILIESHOOTS in bepaalde periodes van het jaar! WHOHOO! Mail me even voor meer informatie daarover…een  enorm waardevol kado voor opa/ oma, tijdens bijzondere verjaardagen of andere familiemomenten. Wanneer zijn jullie voor de laatste keer met zijn allen op de foto geweest?

Afscheid & uitvaart

Waardevolle momenten vastleggen, ook bij het afscheid.. Een laatste samenzijn, de dienst of uitvaart. Herinneringen vertaald in beeld, niet met de focus op het verdriet maar op de momenten, sfeer, symboliek & rituelen. De beelden maken de herinnering achteraf toegankelijk in een stijlvolle album.

Prijs : Laten we contact hebben over de inhoud & wensen, of vraag het informatie-document aan. 

(er is een aparte website die volledig is gewijd aan afscheidsfotografie, zie de link bij ‘Portfolio Uitvaart’ verder op de pagina)

Portret

Frisse serie van ongeveer 15-20 ongedwongen portretfoto’s op locatie of in eigen omgeving thuis, voor persoonlijk of zakelijk gebruik. Niet statisch of ongemakkelijk, maar juist tijdens een leuk gesprekje maken we de mooiste beelden binnen 45 minuten.  Voor jezelf of voor je CV & bijvoorbeeld Linked in, om die nieuwe baan te scoren! (Voor dating websites, ook leuk!) Of mooie portretten van de kinderen, voor opa en oma. Je krijgt alle beelden digitaal toegestuurd, waarna je ze direct kunt inzetten waar nodig.

Prijs : €245