Bruiloft

Jullie hele dag in beeld vastgelegd! Ongedwongen, spontaan, vol van gezelligheid, intimiteit en waardevolle details, en zichtbaar in alle prachtige emoties. Met energie en passie vertel ik jullie verhaal in beelden, zoals het is, met de details van al die prachtige eigen dingetjes die jullie geregeld hebben. Vraag gerust vrijblijvend naar alle informatie over de inhoud & werkwijze, en laten we kennismaken, misschien zijn we een supermatch!

Prijs 2020: €1495

Informatie over prachtige handgemaakte & duurzame albums vind je verderop op deze site.

Baby

Sfeervolle reportage in die bijzondere eerste weken/maanden van het leven van jullie wondertje! In jullie eigen omgeving nemen we de tijd, en houden rekening met voeden & slaapjes. Zonder krampachtig te poseren en in een ontspannen sfeer leggen we alles vast wat de komst van jullie wonder zo bijzonder maakt. Natuurlijk de kleine details, maar ook knuffelen, een slaapje, een badje en al die mooie verstilde kleine momentjes van en met jullie mini in zeker 40 beelden vastgelegd. Jullie krijgen er een kwalitatief mooi mini-album bij! Ik vertel graag meer over deze shoot, stuur je me een berichtje?

Prijs: €290

Bedrijf

Fotografie om je website te personaliseren, een bedrijfsreportage, evenement of andere bijeenkomst: iedere zakelijke opdracht is maatwerk. Samen bekijken de ultieme vertaling. Ik brainstorm graag met je mee!

Prijs: Vraag een vrijblijvend gesprek of maatwerk offerte aan

Boudoir

Jezelf 2.0! In relaxte sfeer leg ik jou vast zoals je bent, maar in je allermooiste vrouwelijk zelf. Dit kan met alles erop en eraan (visagie en haar), maar ook gewoon lekker naturel. We fotograferen op een mooie plek, die vertrouwd voelt en goed bij jouw wensen past. Je zult versteld staan…

Prijs: € 265

Zwanger

Jij/ jullie en je mooie buik! Eventuele broertjes of zusjes erbij is ook superleuk. Prachtig vastgelegd voor nu, en later, in minimaal 40 bewerkte beelden. Een vooral ongedwongen & spontane reportage, vooral zoals jullie zijn, lekker thuis, of op een mooie locatie buiten. Ik stuur je graag vrijblijvend wat meer informatie over de werkwijze en voorzie jullie vooraf van handige tips. Ook ontvangen jullie een mooi kwalitatief mini-album als blijvende herinnering.

Prijs: €275

Familiemomenten

Levendige en spontane reportage! Jouw gezin (max 5 pers.) vastleggen zoals jullie zijn is mijn doel, in de meest pure & vrolijke vorm graag. We plannen een gezellige shoot buiten, in de natuur of juist ergens heel stads en/of industrieel. We lachen en spelen de tijd door met de kinderen, die 1.5uur fotograferen op locatie vliegt voorbij! Jullie ontvangen digitaal minimaal 40 vrolijke en ontspannen bewerkte beelden digitaal. In kleur en zwart-wit verstillen we jullie fijne momentjes samen. (Ook alleen jullie verliefdheid vastleggen is een optie). Vraag vrijblijvend naar de inhoud & werkwijze.

Prijs : €260

Afscheid & uitvaart

Waardevolle momenten vastleggen, ook bij het afscheid.. Een laatste samenzijn, de dienst of uitvaart. Herinneringen vertaald in beeld, niet met de focus op het verdriet maar op de momenten, sfeer, symboliek & rituelen. De beelden maken de herinnering achteraf toegankelijk in een stijlvolle album.

Prijs : Laten we contact hebben over de inhoud & wensen, of vraag het informatie-document aan. 

Portret

Frisse serie van ongeveer 15-20 ongedwongen portretfoto’s op locatie of in eigen omgeving thuis, voor persoonlijk of zakelijk gebruik. Niet statisch of ongemakkelijk, maar juist tijdens een leuk gesprekje maken we de mooiste beelden binnen 30-45 minuten.  Van de kindjes voor opa & oma, jezelf of voor je CV & bijvoorbeeld Linked in, om die nieuwe baan te scoren! Je krijgt alle beelden digitaal toegestuurd. Kijk eens rond in mijn portfolio om een idee te krijgen..

Prijs : €175