Eline en Peyman trouwden op de eerste dag van de lente, en op de dag van het Iraans nieuwjaar. Twee jaar later dan gepland, dat wel, maar dat kwam om Liva er ook graag bij wilde zijn. Samen met haar broers Milo en Charlie Bo.

Prachtig weer, alles goed geregeld en alles liep gewoon lekker anders. Dat was even loslaten voor de planner in mij. Maar hoe fijn dat we samen het jurk-probleempje even oplosten Eline. Thankgod for tape, honey and other stuff.  En ineens waren er 2 bruidsboeketten, ach ik neem ze allebei mee..   en wat heb ik genoten van t feit dat Milo gewoon met zijn superheldenhandschoenen de ceremonie in mocht van jullie, en van je mooie oma-momentje met de speciale ring. En ook van t momentje van Peyman en Dennis net voor de ceremonie, dichterbij ‘echt’ kun je niet komen. En hoe hard moest ik lachen toen ik klaar stond op mijn (inmiddels beroemde) trapje (like zowieso deze post als je ut trapje van patries kent!haha),  in de tuin van de kapel om de groepsfoto te kunnen maken, en jullie toeterend in de auto hoorde rijden! De korte tijd in het mooie Moerenburg waar we gewoon supersnel prachtige beelden maakten. Jaloers reed ik achter jullie te toffe auto naar Heavens Kitchen, waar Ninni ontvangt en verzorgt met veel energie, warmte, en gezelligheid! Stiekum heb ik wat kunnen zien van jullie voorbereidde Iraanse ceremonie die ‘s avonds ging plaats vinden. En die gekke mannen, die perse ook een foto met mij wilden, ik was zoo bang dat jullie mij ook wilden jonassen, hahaha!  Wat had ik graag willen blijven om verder mee te genieten…(al was het alleen al om nog meer te snoepen van de Iraanse lekkere zoete hapjes).   Hallo lente, welkom! Je bent fijn!!!

p.s. zoek de selfie in de kapel…..

 

Share post:

  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *