Warning: The magic method Outdoor_Addons::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/f/a/patriciafotografeert.nl/httpd.www/wp-content/plugins/outdoor-add-ons/includes/class-addons.php on line 65 Portret kind - Patricia Fotografeert

Portret Kind

Iets heel anders dan een gezinsshoot buiten waarin we rennen en gek doen met de kinderen: Een portret van je kind , of kleinkind! Niet zomaar een foto, maar waar de kinderen mooie verstilde gezichten op laten zien, of juist breed uit lachend. Tegen een zwarte achtergrond (wit kan ook hoor), wat het aan de muur een rustig, maar krachtig beeld maakt en vol focus heeft op die prachtige oceaan-ogen of dat ondeugende snoetje.

Deze beelden wordengeschoten met puur daglicht, bij mij aan huis. Alles wat jij meebrengt naar de shoot is een fris kind/ kinderen met een zwart of wit shirt, en ik zorg voor de grappen.  Het duurt niet zo lang hoor, dat geposeer is maar niks natuurlijk. De kracht van het uiteindelijke beeld zit (naast jouw kind natuurlijk) vooral ook in de museumachtige fine-art nabewerking.  Ik bewerk de beelden naar wens in kleur of zwart wit, of we maken een mixje. Je ontvangt 5 zorgvuldig bewerkte beelden. 2x per jaar organiseer ik portretdagen waarvoor je je op elk moment kunt aanmelden bij interesse. Ik hoor je graag!

Een erg leuk verrassings-kado voor vader-of moederdag, voor opa en oma, of gewoon lekker voor jezelf!
Want ze groeien zo hard…..CLICHEEE, maar waar toch?!

p.s. klik op de portretten om ze volledig te zien/ het zijn nml ‘staande beelden’!