Warning: The magic method Outdoor_Addons::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/f/a/patriciafotografeert.nl/httpd.www/wp-content/plugins/outdoor-add-ons/includes/class-addons.php on line 65 Boudoir - Patricia Fotografeert
  • /
Project Navigation

Boudoir
Sexy doesn’t come in sizes..

Jezelf 2.0! In relaxte sfeer leg ik jou vast zoals je bent, in je mooiste vrouwelijk zelf. Vier je prachtige lichaam! Een kado voor jezelf! (of vraag ’t met een hint kado aan manlief..?) Dit kan met alles erop en eraan (visagie en haar) heel classy & chique, maar ook gewoon lekker naturel. Lekker in een mooi hotel, of andere prachtige ruimte.  Jouw ‘femine’ is een gevoel van vrijheid, ik zoek het samen met je op!! Ik neem je mee in een fijne vibe  en begeleidt je de hele shoot door, kletsend & lachend. Je zult versteld staan van de beelden. ‘Ben ik dat?”YEP!
Deze shoots zijn natuurlijk best intiem, maar maak je geen zorgen over de privacy. De beelden die je hier dan ook ziet zijn allemaal in overleg met de klant gekozen. (Net als alle andere beelden die je tegenkomt op deze website.) Mail, bel of app me als je nieuwsgierig bent en natuurlijk als je vrijblijvend meer informatie zou willen over de mogelijkheden en opties.