Warning: The magic method Outdoor_Addons::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/f/a/patriciafotografeert.nl/httpd.www/wp-content/plugins/outdoor-add-ons/includes/class-addons.php on line 65 DE PREVIEW - Patricia Fotografeert

De magic van de preview de dag na de bruiloft is er een die zowel het bruidspaar als ik voelen… die ontlading van gevoel. Je weet hoe je het beleefd hebt, maar hoe zag het eruit?? En ieder beeld is dan zo fijn om je gedachten en gevoelens te versterken. Het doorflowen op al die liefde, vrolijkheid en gezelligheid is heeeeerlijk!
Dennis en Judith trouwden vorige week… toen het zo regende…en regen is stom! Totdat je het loslaat en omarmd… Hetiswathetis, en we gaan er gewoon voor! Als je dan precies een droog uurtje hebt tijdens de geplande fotoshoot, iedereen supervrolijk is en betoverd door de locatie (Feel Good TentEvent), de prachtige live muziek (Rein & Wieneke, en ik kan er geen genoeg van krijgen!), het lekkere eten en de warmte van de liefde voelbaar is, dan is het gewoon GOED.

 

Share post:

  • /