Warning: The magic method Outdoor_Addons::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/f/a/patriciafotografeert.nl/httpd.www/wp-content/plugins/outdoor-add-ons/includes/class-addons.php on line 65 YOU LOOK LIKE THE REST OF MY LIFE - Patricia Fotografeert

Als Belgen dan kiezen voor een complete bruiloft in Nederland… nou dan is er iets aan de hand dus he. En gelukkig werd ik 1 van die Hollanders die erachter kwam.. en mee mocht werken aan deze fantastische dag! Samenwerken met top leveranciers, Esther van ’t Zelfde Beauty & Styling deed haar en makeup, BloemenNoord, de ceremoniemeesters van SALON weddings, de dj’s van Discobar 2650, (check them out, they rocked it, but are also freaking handsome!) en dat die fantastische mensen bij Het Houtse Meer met hun gastvrijheid 2.0! Was ik echt aan t werk???
Wat begon met een ontbijt en watergevecht van de kinderen in de diamond suite van het hotel, al die leuke daggasten die al gezellig in t hotel waren, de first look en het geluid van de trouwauto. Ik heb zo niks met auto’s eigenlijk, maar dievandezesoortweldushe! ‘Mag ik ook even een rondje..?’
De fotoshoot op het Cadettenkamp in Teteringen, waar Marie met zoooveel kippenvel zoveel sierlijkheid liet zien (Dimitri ook hoor, maar die droeg 3 lagen en sokken, dus dat telt niet). Kippenvel hebben we helemaal weggeshopt, niks van te zien haha.
En toen die ‘andere manier’ van een ceremonie & de liefde vieren. Ik was er door verrast, overvallen, het pakte me mee en ik hing aan de lippen van alle sprekers, genoot van de prachtige muzikale omarming van Lisa Lumen en de enorme humor, zoveel lol, zoveel echt goeie grappen!!! Heerlijk!!
Iedereen zag eruit om door een ringetje te halen, alle details klopten, van de gin tonic bar (meer meeer meeer!), de toffe openingsdans met de kinderen, de jurk van Rembo Styling, de prachtige groene kleur van Dimi’s pak/ had ik al gezegd, meer groen heren!!), het leuke waar-nietwaarspel met de gasten bij de ceremonie, en die te getalenteerde ceremonie spreker uit eigen familie (@standuptostandout). De homemade-magnums van Het Houtse meer, MJUMM en die mooie hapjesss!!! (jaja, ik ben altijd bij het eten…dus als je me zoekt…)
Gek kon gekker, vrolijk kon vrolijker, en de kinderen noemden me al , volluit & fantastisch lachend, de hele dag ‘protmadam’… ik kwam er later pas achter wat dat betekende dus… iets met scheetjes..
Het enige waarin we elkaar niet begrepen was rennen. lopen en wandelen. Heel verwarrend die verschillen he? Ze begonnen continue te rennen in de shoot. Lekker extra metertjes gemaakt dat wel. Grensoverschrijdend kwamen we er toch wel uit.
En dan nog even aan al onze nederlandse mannen… de belgische mannen dansen dus ALLEMAAL. Meteen bij aanvang van t feest, en dan dansen ze ook nog goed! En de HELE avond. En t feest was direct lossss!! Dus nederlandse mannen, t kan wel! Dancebattle er op los en maak je vrouw blij. Ofzoiets. Losmaken&houden die heupen.
Marie & Dimitri, wat een feest om jullie te ontmoeten, jullie liefde vast te leggen, en blij te maken met een prachtig album!
Ik kan dit beeld&liefdesverhaal maar op 1 manier afsluiten eigenlijk…. ‘in mijn volgend leven wil ik Belg zijn..’
Als une koeken zot, fototrekker, of protmadam. Maakt mij niet uit, als er maar bruiloften zijn.

p.s. Harry and Meghan trouwden ook die dag, maar dat was toch minder leuk…

Share post:

  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *