Warning: The magic method Outdoor_Addons::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/f/a/patriciafotografeert.nl/httpd.www/wp-content/plugins/outdoor-add-ons/includes/class-addons.php on line 65 HERFSTHUWELIJK BIJ HET HOUTSE MEER, KIM & PATRICK - Patricia Fotografeert

Canada, Renesse, Nieuw Zeeland en Jordanië…..QUE?

Een prachtige herfstdag in november werd de trouwdag van Kim & Patrick bij Het Houtse Meer. Want daar kun je ook gewoon heel mooi binnen trouwen dus,  je zult het zo zien!

Reizen is wat zij het allerliefste doen. De titel is wat onduidelijk natuurlijk, maar meteen niet meer als ik je vertel dat het aanzoek in Canada gepland stond, maar Renesse werd. En er een sabbatical in de planning zat met een wereldreis,  en een honeymoon naar  Nieuw Zeeland,  wat Jordanië werd. Dit alles liep wat anders doordewelbekendepandemiedinges. Maar de bruiloft was AAN! Zonder mondkapjes en afstand, en zelfs met een heus echt feest whoehooeeeeee!!!!

Patrick hoefde geen 100 foto’s van zijn aankleedmoment gaf hij aan, ook niet 1, dus ik was in de ochtend lekker bij Kim en haar hele girls squad. Zij zaten in een van de Bergvliet villas. Die waren daar met tassen vol make-up, krultangen, stoomstrijkijzers en fantastische jurken! En echt ladies, dit wil je, met je besties lekker de ochtend door lachen… ZO leuk. (p.s. deze ladies namen haar gewoon mee op vrijgezellenweekend naar Budapest, hoe vet is dat!)

Een mooie oma kwam haar kleindochter even tussendoor bekijken en het tasje wat Kim zou dragen op de  bruiloft, want dat was het tasje van haar eigen bruiloft, hoe bijzonder!

In een mooi ‘latte-kleurig’volkswagenbusje kwam  Patrick zijn bruid ophalen en we gingen op pad naar de shoot. Een herfstzonnetje en gewoon even de tijd zorgde voor heerlijke ontspannen beelden.

Bij Het Houtse meer wachtten we met zijn allen het bruidspaar op, en klapten eerst nog lekker voor de toiletrollenleverancier…. De ceremonie was een heeeerlijke, en dat was zeker door de fantastische babs Rens Merkelbach. Als hij er is, dan weet je iig zeker dan er veel gelachen wordt, en het is als gast ook heerlijk om naar zijn manier van spreken te luisteren. Wat gênante anekdotes en verhalen doen het sowieso altijd goed in een ceremonie. Al zou Rens ook geanimeerd over een vuilniszak kunnen vertellen denk ik.

De ringen werden door 2 leuke neefjes  gebracht, waarvan neefje  Sem de rest van de middag mijn hulpje en model was, en neefje Jop een ‘gezellig’ tintje gaf aan alle portretfoto’s, zoals peuters dan doen. Tisdeleeftijd, neee tis echtdeleeftijd, hihi. Hun andere broertje Pim was gewoon heel druk de hele dag met krentjes.

Taart, bubbels en een hoop gezelligheid tijdens de borrel die overging in een heerlijk BBQ diner met houtse meer Magnums als dessert, YUM.  Tussendoor maakten we nog portretten en wat leuke beelden met vrienden en vriendinnen. En het boeket werd gegooid! Altijd superleuk om overdag te doen, kun je lekker hoog gooien buiten en er is veel ruimte voor een goed gevecht om het boeket zullen we maar zeggen. Gelukkig ving de juiste bridesmaid het boeket, haar vriend lachte ietswat als een boer met kiespijn, maar Lizzy je kunt prima trouwen met een boer met kiespijn toch??

Een speech van vrienden met voldoende anekdotes om te hopen dat het snel eindigt en een onverwachte en emotionele speech van de vader van de bruid gaven prachtige diepgang aan het vieren van deze liefde.

Ik bleef fotograferen tot en met het oefenen van de openingsdans. Die was  stunning , want want ik niet wist is dat Kim op het hoogste niveau gedanst heeft jarenlang. Patrick moest dus flink aan de bak…maar hoe knap hoe hij haar leidde over die dansvloer heen!!  Het oefenen ging fantastisch en het feest was uiteraard een feest waar iedereen zo naar verlangd had! Een dag later ging de horeca op slot….

Lucky birds, dank voor het vertrouwen in mij, en heel veel geluk voor nu en de toekomst.

 

 

Met deze geweldige partners werkte ik samen of deze kreeg ik in beeld:

Locatie ochtend: Bergvliet Villas

Locatie bruiloft, diner en feest: Het Houtse meer

Jurk: Weddings bruidsmode Rotterdam

Haar: Mooi Mariska

Make-up:  Nathalie Lorante

Pak: Michael & Giso

Bloemen: Bloemisterij Kielestein

Babs: Rens Merkelbach

Trouwbus: Trouwbus Tilburg

Share post:

  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *