Warning: The magic method Outdoor_Addons::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/f/a/patriciafotografeert.nl/httpd.www/wp-content/plugins/outdoor-add-ons/includes/class-addons.php on line 65 CHILLY SILLY LOVELY WONDERFUL WINTER WEDDING - Patricia Fotografeert

Waarom Ernst-jan en Giselle ervoor kozen om in de winter te trouwen weet ik eigenlijk niet meer..

Wel weet ik nog dat toen ik de uitnodiging zag, ik wist dat het goed kwam en dit een superdag ging worden, echt een bruiloft naar mijn hart. Dat kun je dus vaak al zien aan de uitnodiging… die zegt zoveel over de stijl, de sfeer, de mensen. Echt!

En het bleek waar, naast dat ik werkte met zulke leuke leveranciers (zie onderaan), ontmoette ik de hele dag alleen maar enthousiaste leuke mensen die helemaal opgingen in deze megabubbel van liefde. Drie blije knappe mensen die gingen trouwen! 3? Ja, want hun zoontje Thijmen was er ook al bij, en die stal ’s morgens natuurlijk meteen de show met knappe strik en dito glimlach. Voorafgaand aan de first look met haar aanstaande man had de bruid een first look met haar vader (tipje voor aanstaande bruiden: is echt fantastisch extra moment momentje), die net zo enthousiast reageerde op haar jurk als ik. Al wilde hij m niet echt hebben denk ik, ik wel.

Bij de officiële first look was ook de familie, en daar kwam ik erachter dat dit een echt snotterfamilie was.. heeerlijk! NU zou dat natuurlijk direct allerlei alarmbellen doen rinkelen,maar  toen kon dat nog gewoon. (hopelijk wordt dat ook gewoon weer normaal dit jaar mensen! Gewoon lekker je vrienden en ouders vol-snotteren in hun nek) De tissues kwamen van alle kanten, bij de first look, bij de speeches, bij de geloften. En tranen zijn eigenlijk vloeibare mooie gekoesterde herinneringen… toch?

De fotoshoot was een heeeeeele koude, maar winterbruiden zijn altijd stoere chicks, en die gaan er dan gewoon voor. (IK sta dan dus in een dikke winterjas te roepen; ‘denk Ibiza, denk Ibiza, koekkoek!) Dansend de tuin van De Hazelhof door gingen zij op weg naar de ceremonie.

De ceremonie was bijzonder en boeiend, en begon met moeder en schoonmoeder die samen aan het begin kwamen binnenlopen. De ene bleek BABS te zijn, en ging haar eigen zoon trouwen, hoe te gek is dat dan!  Daarna kwam de bruidegom binnen met zijn vader, en let even op dat lieve handen vasthouden. Daar smelt ik echt van. De prachtige speech van de vader van de bruid is me zeker bijgebleven, die superhard lachte om wat hij zelf vertelde. Namelijk dat zijn dochter echt een lelijke baby was toen ze geboren werd… oeps! Ik hou daar dus echt van, speeches vol van eerlijke en heerlijke  verhalen, en iet over je hobby’s en waar je allemaal gewerkt hebt…(“en toen ging ze op  punniken, en daarna…”)  Intussen vond Thijmen het wel heel slaapverwekkend allemaal. Ook de speeches waren heeerlijk doordrenkt van anecdotes waarvan ik niet teveel over kan vertellen. Maar iets met een Yam Yum boek, een glimmende kamerjas die open ging met kerstlampjes , en een compleet uitgeprintte app-historie van de mannen. Ik dacht echt dat ik met hele nette mensen te maken had… The guys and girls pictures waren complete chaos in t donker en de regen, maar dat maakt dus allemaal niet uit als je al niet koos voor een warme zomerbruiloft.

De speeches werden gegeven aan prachtig gedekte tafels waar Heerlijk & Hecht gegeten en gedronken werd. Het feest was meteen aan bij de 1e minuut. Daar zorgde de band wel voor. Al helpt t ook nogal als je allemaal feestbeesten hebt uitgenodigd natuurlijk…….

Locatie: De Hazelhof, Rijsbergen
Cateraar: Heerlijk & Hecht
Jurk Bruid: Tara Lauren/ White & Ivory Bridal Studio
Pak bruidegom: Suit supply
Uitnodiging: Cotton bird

 

Share post:

  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *