van die plekjes waar je wilt blijven en de tijd stil wilt zetten.

Een tijdje geleden kreeg ik de opdracht beelden te fotograferen voor deze prachtige Bed&Breakfast. Ik werd direct verliefd. Waarom?? Omdat dit werkelijk alles heeft om superlekker te relaxen. Een dan die totale verwennerij, ik hou ervan!! Het vreselijke aantrekkelijke ontbijt, de fijne inrichting en kleurtjes, de mooie vaasjes en bloemen (V&V Bloemen en Wonen), de perfecte potjes, pompjes en cremepjes waar vrouwen (en mannen vast stiekem ook) dol op zijn. Jee wat een geluk dat alles na de shoot toch echt we opgegeten moest worden. Op de veranda, met een lekker koffietje (of was het een wijntje..?). Rust, ruimte en prachtig prive midden in de natuur, maar ook weer dicht bij allerlei toffe drukkere plekken.
En had ik al gezegd dat Odette, de paarden en de schaapjes zo leuk zijn? Schaapjes die echt lachen. Ze heten Dolly en de Dots. Geweldig!
Ok, ik ben dus enthousiast! Jij ook? Dus verwen jezelf, je ouders, als kado voor een bruidspaar of jarige job, och gewoon toch echt voor jezelf… ja voor jezelffff!!!
Check voor meer moois de facebookpagina: B&B Het Raatshuisje en natuurlijk de website: www.hetraatshuisje.nl!

Share post:

  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *