De bruiloft van Brent & Valerie. Dicht tegen de Belgische grens aan wonen zij prachtig, en dat is waar hun reis begon. We kenden elkaar al best wel intussen, we deden een toffe shoot voor de foto’s op de uitnodiging (die was met gevaar voor ‘eigen leven’ vanwege het stroomhek waar we alledrie over moesten springen, want ja, ik wilde perse die plek..kregen we wel gratis nieuwsgierige schaapjes bij). En we zagen elkaar een jaar eerder op de bruiloft van Remco & Irma, ook al zo een prachtig paar met een fantastische trouwdag..
De motor met zijspan werd het vervoersmiddel, zonder helmen… de hair-and-make-up kunstenaar bijmaaike zag je (net als wij allemaal) denken OMG! Maar zo geschiedde…
Regenlaarzen mee de shoot in, want precies op dat ene plekje in het weiland hadden we het mooie Ulvenhout mooi in de achtergond. De familiemomentjes en de ceremonie allemaal in eigen achtertuin van de ouders, strobalen, kleedjes, de prachtige bloemversieringen allemaal door het zusje van Valerie gedaan, een pinterest-BAR-sign (veel wijn gedronken hiervoor?), en vrienden uit allerlei hoeken; van vroeger, voetbal, studie, carnaval. Het waren er veel!! Hoe Leuk!!
En dan hoor je nog eens wat… bv over het vrijgezellenfeest van Brent.. iets met een waxsalon. What happens at the waxsalon apparantly doesn’t stay at the waxsalon, auwww. Of eigenlijk wel, haha.
De ceremonie was persoonlijk door de fijne woorden van ouders, vrienden en familie. Twee lieve oude omaatjes die samen de ringen aanreikten, hoe bijzonder. En dan die duif die zijn momentje even nam voor de foto hoor.. dan was een fotografen-geluks-momentje-jeeh!
Een feest eigenlijk al tijdens de borrel, mt de carnavalsvereniging de polonaise door het weiland lopen is nou net even niet wat ik iedere week fotografeer, heeeerlijk! En dat ging maar door. Een knalfeest met mijn lievelings DJ, alltimefavorite Ser-V de huwelijksnacht brachten zij door in B&B Het Raatshuisje (aanrader!)
Lieve Brent & Valerie, ik heb genoten, gelachen, en stiekem (samen met Remco haha) een traantje weggepinkt achter mijn camera op jullie mooie dag. Ik wens jullie nog meer geluk en liefde in de toekomst! Ik ben vol bewondering hoe goed jullie kunnen loslaten en vol in het moment kunnen zijn, iets om van te leren, dus dat neem ik mee.

 

 

Share post:

  • /