Warning: The magic method Outdoor_Addons::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/f/a/patriciafotografeert.nl/httpd.www/wp-content/plugins/outdoor-add-ons/includes/class-addons.php on line 65 WINTER WONDER WEDDINGS ROCK! - Patricia Fotografeert

Omdat het bijna 15 graden is buiten en dat niet hoort, deze winter wonder wedding vandaag!
Koud was op deze trouwdag een understatement eerlijk gezegd. Echt BRRR…!!
Maar echt, wat hou ik van die winterweddings. ZO charmant!!….. (nep!) bontjes, haardvuurtjes, rode neuzen, en wijn-drinken-en-dicht-tegen-elkaar-aankruipen-is-een-noodzaak..
Martijn & Esther wonen bij mij in de buurt in Breda en dat maakte alle plekjes zo bekend en vertrouwd. Ze trouwden in het Raadhuis van Princenhage en liepen daarna over de rode loper zo naar Don Qui-John aan de overkant voor de borrel en ijstaart (matchingggg).
Maar eerst naar het begin..Hun zoontje Maarten stal mijn hart al bij het aankleden, hij pakte me helemaal in met die guitige blik.. Haar en Make-up van Esther werden prachtig gedaan door Fe van Fé Hair & Visagie waardoor Esther 2.0 werd. Haar mooie winterboeket van V&V Bloemen en Wonen en die prachtige oorbellen maakten het helemaal af!
Martijn wachtte Esther op in de tuin van de De Druivelaar. Daar ontvingen ze ook hun eerste gasten in de kas. Daar hadden we de fotoshoot met min-heelveel. Koude tenen, rode loopneuzen en opwarmen bij heater tussendoor. Maar wat was het het waard!! Zelfs kleine Maarten stapte net als zijn ouders vrolijk de min-heelveel –fotoshoot-zonder-jas in en ging rustig door met mijn hart stelen.
De jurk! Esther won haar jurk in een fantastische actie van Amiga Bruidsmode, we gingen bij de laatste passessie al even fotograferen, maar daar posten we geen foto’s van he Esther,…… was iets met een proefkapsel en kritische blik hahaha. Het lag ZEKER niet aan de jurk, die is prachtig vind je niet?!
Martijn reed samen met Esther naar de trouwlocatie in een prachtige auto, nou ik heb niet veel met auto’s, maar deze!! Wauw, Wauw, Wauw…!
Trouwen is natuurlijk een serieuze aangelegenheid, maar gelukkig waren er vele vrienden, familieleden en ceremoniemeesters die een heeeeeele gezellige, vrolijke & warme invulling gaven met allerlei speeches en mini optredens; zelfs sinterklaas kwam langs. (een soort nette omschrijving dit trouwens voor het ongegeneerd, maar zeer stijlvol gooien met enorm veel slijk, heeeerlijk!!)
Dit alles tijdens het diner bij mijn favoriete restaurant in Breda; Barlucca. De gedekte tafels alleen zijn al een feestje eigenlijk. (en hoe lekker kun je je crew-dinner hebben nomnomnom! Kies maar van de kaart zei Robin….OWKEEJ!!)
Het avondfeest werd daar mooi ‘aangekleed’ met de meest afschuwelijke kerstboom ever vol kleurrijke ballen van de gasten, het ’gastenboek. Ik zag m wekenlang shinen voor de ramen van Esther en Martijn thuis… Oh en over dat feest.. iets met scroppino’s, daaaagstropdasss, limbo & veeel andre hazes… en een drankje hier en daar ofzo.

En nogmaals…. pas op voor Maarten in de fotos hoor, hij pakt je in!!!

Share post:

  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *