Warning: The magic method Outdoor_Addons::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/f/a/patriciafotografeert.nl/httpd.www/wp-content/plugins/outdoor-add-ons/includes/class-addons.php on line 65 DE BRIESENDE BRUID - Patricia Fotografeert

Nou ja, ze was eigenlijk het tegenovergestelde van briesend…maar de dag begon met deze ‘Suske en Wiske’ en een barbier. En vader en zoon in de stoel. Oh en het begon ook met een camera die het niet meer deed. Als hij klik doet, maar geen klak meer.. gaatutniegoe. Maar die paniek was gelukkig wel te verbergen. Ahum.
Een geschiedenisleraar en een vrouw vol literatuur-kennis&liefde….met zoveel typische dingetjes, maar vooral een hele eigen fijne wereld vol rust en relaxxxx. Ook al stormden we zo ongeveer de dijk af, de first look was gewoon bovenop de dijk hoor. Na 5 minuten was er iig niets meer over van Diego zijn kapsel, maar my god dat pak en die lange wimpers maakten alles goed.Who cares? En Nicky, met haar prachtige, sexy dress, deed haar makeup gewoon zelf. Ik keek ernaar en dacht alleen maar: ‘zij zit erop’, dat is duidelijk! (Emma & Nicky, ik hoor graag de tips & trics nog even, het duizelde een beetje..)
Echt bijzonder mooie locaties voor een oktober wedding vonden zijn in Landgoed de Eckelaar en Buitenplaats Land van Es. Herfstig en rauw weer maakten deze plekken eigenlijk alleen maar mooier.
Ik ben voor meer oktober-bruiloften!!!
Met mijn oog-radar op detail spotte ik zijn prachtige schoenen van kurk, eigen gebrouwen bier als bedankje (smaakte heerlijk!), lieve omaatjes die er toch nog mooi maar bij waren, getuigen met veel gekke bekken en goeie grappen, macarons en donuts, en een of ander te lekker plakkend pecannoten ding (who needs pie?)(en je notenallergie negeren is niet slim, maar t was te lekker), het meest kunstige kapsel vd ceremoniemeester, en dan die auto die auto die auto…. mooi! En iets met bijlen, grommende mannen en mooie dames in prachtige jurkjes.
Familie en vrienden van Nicky en Diego, dank voor het trotseren van de kou! Die fotografen die altijd maar naar buiten willen, en zeuren over daglicht enzo. Haha, jullie stonden er, jassen uit ennnnn : denk ibiza!! Of dacht Conchita aan Aruba?
Resumé: Een prachtige BROUWLOFT, ‘bitter & blond’.
Oh en wat is het er prachtig…. maar wat staan er potver veel flitspalen in de Hoekse Waard! #inberoepgegaanwantjekannietophetzelfdetijdstiptweekeergeflitstwordenhoor.dus. #mmmkrijgnetberichtdathetisafgewezen #stom

Share post:

  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *