Warning: The magic method Outdoor_Addons::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/f/a/patriciafotografeert.nl/httpd.www/wp-content/plugins/outdoor-add-ons/includes/class-addons.php on line 65 STOERE MANNEN, BIERTJES & NACHOS - Patricia Fotografeert

Dit waren de ingrediënten voor een shoot bij De Hazelhof in samenwerking met Heerlijk & Hecht. Maar waar ik vooral mee samen moesten werken waren dus de mannen…. En zo een groepje mannen bij elkaar in allerlei settings bleek een stuk anders dan vrouwen, of bruidsparen ofzo… Ze kwamen natuuuurlijk allemaal onzekertjes binnen, met een koffertje kleding en gingen braaf de mak up in. Daarna lieten we ze de diverse prachtig gestylde settings zien waar ze in mochten shinen.. Nou dat ging prima hoor!! Toen ze eenmaal de biertjes, gin tonics en wijn gevonden hadden. En af en aan kwam allerlei lekkers … grote bbq-burgers, schalen vol nachos, winterse soepjes, bloody mary’s en gegrilde groenten. De mannen vermaakten zich prrrrima, en kregen steeds meer praatjes & slechte grappen op hun reportoire. Ik heb me kostelijk vermaakt en het is ook nog goed gekomen met de beelden..Wat een hilarisch heerlijke ochtend hebben we gehad, ik heb zo genoten. Volgende keer bellen we een taxi voor dit clubje,want ze willen weer zeiden ze.
Dan pre-order ik wel alvast op mokken en dekbedden en placemats en posters enzo. Gemiste kans denk ik…Knappe mannen toch??? Wie is jouw favoriet…..?

Patricia

p.s.
Waar t dan echt over ging eigenlijk: ….Organiseer je de bijeenkomsten en evenementen voor je collega’s? Laat je dan inspireren door deze volgende beelden. Borrelen in de Appellaan met cocktails en een vuurtje om lekker bij op te warmen, barbecue met burgers en ander lekkers of een uitgebreid diner in de tuinkamer.
Je kunt je collega’s verrassen met een leuke workshop, teambuildingsactiviteiten of bv een gemotoriseerde tocht door de omgeving. Heerlijk & Hecht wordt er blij van en verzorgt dit graag voor je. Neem gerust contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken.

Met dank aan:
Locatie: Ton van Wijtvliet en Huub Mertens | De Hazelhof
Concept & catering: Anne Floor Bakkenist | Heerlijk & Hecht
Styling: Femke Ditmars | Heerlijk & Hecht
Assistent styling: Anna Roelofsen
Bloemen: Femke Hölzel | Pracht & Praal Bloemen en Wonen
Visagie: Kyra Uijtdehaag | Gezond Mooi
Auto, leerwaren, props en planken: Dennis van Londen | VanLonden.com
Fotografie: Patricia van Dun | Patricia fotografeert./ Datbenikdus…

En speciale dank aan de sterren in deze shoot: Niels, Dennis, Christian, Remco en Geert

 

 

Share post:

  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *