Warning: The magic method Outdoor_Addons::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/f/a/patriciafotografeert.nl/httpd.www/wp-content/plugins/outdoor-add-ons/includes/class-addons.php on line 65 SPOSA BAGNATA, SPOSA FORTUNATA* - Patricia Fotografeert

Dit verhaal gaat over een bruiloft met nogal wat regen…. De meeste fotografen hadden wel een bruiloft op vrijdag 8 september. En die weten hoeveel regen…. zucht… veeeeel regen dus.
Maar Jori & Marieke deden iets slims.. zij besloten op maandag al te dealen met de teleursteling en tegen vrijdag hadden ze het volledig losgelaten,het schema wat omgegooid, en ook een last minute andere fotolocatie geregeld. En laat die locatie nou net het enorme onverwachte kado zijn van de dag. Donker, rauw, industrieel met prachtig licht: De Mengfabriek & het Koudijs Kafé in Den Bosch.
De fotoshoot werd dan ook iets met regen, armpje drukken, banksjouwen en wachten op beschikbare ruimtes. Maar het leverde zulke fijne beelden op. We hadden plezier, hoe belangrijk!
Zelfs de donkere maar ozo prachtige trouwzaal van het stadhuis bleek geen probleem (althans…: Aan de Gemeente Den Bosch; Misschien is het een idee om die heeele groooote TV niet achter het bruidspaar te zetten, maar op de gang?? Dank. Namens alle fotografen van NL trouwens.) Bruid en bruidegom deden hun eigen trouwgeloften… heeeerlijk, ik hou enorm van!
Een vriendin deed de prachtige make-up van Marieke, een andere vriendin bakte de mooiste taarten. Een boeket van slechts €4.95… (haha) En een bruid met twee paar schoenen, ‘graag beiden fotograferen; die allermooiste doen ik niet aan…’(Herkenbaar bruiden?? Hahaha, hebben we niet allemaal 2 paar schoenen gekocht) En het rode Fiatje bracht hen samen met 2 plu’s van locatie naar locatie.
Lopend naar Sitio – Steaks & Pasta , bleek perfect gezellig en intiem voor de borrel & taart. Het diner en het feest bij Hotel Restaurant Grand Café Meneer Van Eijck, ZOOO fijn om altijd weer bij hen te zijn! Daar mag je op het bed springen en daar gooi je je boeket gewoon van het dak af hoor, geen probleem..
Lieve Jori & Marieke, trouwen in september rules. Ja toch?!

*Sposa bagnata, sposa fortunata zeggen de italianen; natte bruid, gelukkige bruid.
Ook het hindoeïsme heeft er trouwens een gezegde over; ‘Hoe meer regen op je trouwdag, hoe gelukkiger het huwelijk’
Dus mocht het regenen op je trouwdag, bekijk het dan na de teleurstelling met andere ogen. En negeer Piet Paulusma.

Share post:

  • /

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *